Koel- en vrieshuis

Vice Versa is een koel- en vrieshuis met een opslagcapaciteit van 65.000 pallets. Gelegen in Oss, tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. Er zijn 16 koel- en vriescellen beschikbaar waarin de temperatuur onafhankelijk van elkaar kan worden geregeld. Wij beschikken over hoogwaardige installaties om de kwaliteit van uw product op peil te houden.

Wij kunnen u een uitgebreid scala aan mogelijkheden bieden, bijvoorbeeld het shockvriezen van uw pallets, kantelen van pallets, sealen van pallets, omkloppen van kratten, lossen van containers op pallets, orderpicking op colliniveau, tempereren et cetera.  Uw voorraad is bij ons in vertrouwde handen. Als uw logistieke partner proberen wij ons altijd zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen en producten van de klant.


"Vice Versa is: Afspreken waar je naar toe gaat en daar naar toe gaan waar je hebt afgesproken. Niks meer, niks minder."

Tonnie van den Boogaard, oprichter Lees meer Lees meer
"Vice Versa is een beetje mijn thuis. Ik ben hier 25 jaar geleden gekomen. 's Morgens op gesprek, 's avonds begonnen. En nooit meer weggegaan."

Ger Jenniskens, technische zaken Lees meer Lees meer